bloggen er flyttet til URBEX.ABANDON.DK / The blog has moved to URBEX.ABANDON.DK

Sider

O.K Kenvig i Glostrup

Var en tur forbi O.K Kenvig i Glostrup. En fantastisk bygning som oser af stemning. Desværre har vandaler været forbi og smadret løs. Det er en ting som undre mig igen og igen når jeg besøger forladte steder.

Hvorfor synes nogle det er sjovt at smadre ting? Tror aldrig jeg kommer til at forstå det. En sjælden gang i mellem bidrager "gadekunstnere" med unikke kunstværker på de forladte steder, men synes der er langt mellem de flotte oplevelser.

Men hver sin smag som man siger. Forældrene skulle i stedet give deres unge knægte et kamera og et stativ, så de kan tage nogle flotte billeder ;-)

Lidt billeder fra stedetLidt flere billeder fra stedet
http://www.abandon.dk/o.k.kenvig/

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

OK kenvig, sjovt at se bygningerne stadig eksisterer. Det er et stykke dansk automobilhistorie du har besøgt; OK kenvig var en stor fabrikant af oliefiltre til datidens biler...har flere gange set deres reklamer i gamle bilmagasiner fra 50'erne og 60'erne.

Anonym sagde ...

Godt du nåede forbi. Fandt dit site, da jeg læste at bygningen brænder (ekstrabladet.dk 8/5-09). Har cyklet forbi utallige gange og har også handlet med firmaet...

Anonym sagde ...

Nu er det hele bare sømmet til, det var lidt kedeligt, da jeg ville hen for at tage nogle fede billeder :)

quickscope1234 sagde ...

Hvad er det for et sted

quickscope2605 sagde ...

Har også tit været derover, det er et gammelt med sejt sted at være. syntes også at det er en underlig ting bare at smadre løs bare fordi nogle steder er forladte eller bare står tomme. Man kunne jo godt rydde stedet og bygge noget nyt, eller sådan noget...men hvertfald (staves måske forkert)er det et fedt sted,..bare ærgeligt at man ikke kan finde ud af noget mere om stedet på nettet, har søgt man kan intet finde..Hvis nogle ved hvor så give mig venlist et Feedback tak..! Quickscope2605

quickscope2605 sagde ...

Nogle der ved hvordan man finde flere oplysninger på nettet om det forladte sted, har været der mange gange med mine venner og syntes også at det er synd at folk skal smadre og skyde på alting derinde..gik også forbi stedet en dag i december hvor jeg kunne høre fra kælderen at der var nogle der skød med noget der lød som gas-patroner...men vil gerne vide noget mere om stedet, hvis nogle ved hvor eller hvordan så skriv tilbage til mig, quickscope2605

Anonym sagde ...

for mig er det lidt nostalgi at se billeder derindefra.

Min far arbejdede derinde for mange mange mange år siden, og jeg kan rent faktisk huske den boks, som der er taget billede af.

Hele lokalet har været opdelt af mørkt træ med glas, ligesom små bure uden døre, så der var flere små rum.

Jeg mener at min far var salgsmedarbejder (muligvis salgschef, men kan ikke helt huske det.)

Det gør også mig ondt, at det ser ud som det gør, og det er vandaliseret så meget, da jeg har tilknytning til stedet.

Mvh

Lone

quickscope1234 sagde ...

Men hvorfor lukkede firmaet dengang i 70érne eller hvornår det var... Hr været der inde mange gange med mine venner og hængt ud derinde, det er en fantastisk bygning og sjovt at se den stadig ekstistere'..Men er der nogle der ved hvor man kan finde nogle oplysninger om det på nettet!

quickscope1234 sagde ...

I ved godt at det er igang med at blive ryddet for ting og sager, skal over og se det idag... Enten renovere de eller også river de ned!

Det bliver spændene at se...