bloggen er flyttet til URBEX.ABANDON.DK / The blog has moved to URBEX.ABANDON.DK

Sider

Dirach International Spice & Produce

Som urban explore holder man øjne og øre åbne for nogle små tips, der kan føre til spændende oplevelser. Lokalaviser, hjemmesider, tv og hvad man ellers kommer i nærheden af studeres for at finde muligheder for virksomhedsbesøg eller fabrikker som står tomme.
Fik et tips omkring "Dirach International Spice & Produces" gamle bygning stod tom i frihavnen. Virkelig spændende billeder fra stedet fandt jeg på flicker. Så tænkte der ville jeg da ud et par uger efter.
Kørte derud 14 dage efter jeg fik tippet. Neeeeej håndværkerne havde allerede "smadret" alt. Snøft så lære man ikke at vente for længe ;-(

Men fik da lidt med hjem trods alt

Dirach International Spice & Produce
Skandinavisk Krydderi- & Thé Import - Scandeco A/S
Løfasvej 2 – 4, Frihavnen, 2100 København Ø

Dirach International har været aktiv på markedet i næsten 75 år. Virksomheden blev grundlagt i 1928 af Knud Dirach kun afbrudt af 2. verdenskrig.

Ud over at finde de rigtige råprodukter fra store dele af verden var et af Knud Dirachs specialer at imødekomme ønskerne om specielle blandinger af krydderier til fødevarebranchen og især til kød- og fiskeindustrien.

Efter Knud Dirachs død i 1961 blev virksomheden overtaget af Kurt Dirach, der efter sin uddannelse i Danmark og England var blevet ansat i 1955.

Men som i ser havde håndværkerne desværre arbejdet hurtigere end mig.


Ingen kommentarer: