bloggen er flyttet til URBEX.ABANDON.DK / The blog has moved to URBEX.ABANDON.DK

Sider

Mølle Børge og den gamle mølle

Som Urban Explorer leder man efter de unikke uberørte oplevelser. Weekend efter weekend køre man afsted i håb om at finde en perle, som gemmer sig i det danske landskab.

En sådan oplevelse fik UH og jeg. Det startede blødt ud med en lille forfalden mølle. Et flot motiv. Efter 5 min på stedet råbte en ældre stemme os an. Det var Mølle Børge, der ville vide hvad vi skulle i hans mølle, da der havde været nogle bøller så sent som for 8 dage siden.

Vi forklarede lidt omkring vi synes hans mølle var dagens oplevelse og vi var kørt helt fra københavn bare for at se den.
Det var sød musik i hans øre, så vi skulle da lige se lidt billeder fra møllens storhedstid.

Huset var et godt håndværkertilbud, men sikke en stemning den 84 årige herre havde. Alt stod uberørt som for 30-50 år siden. Så kom der ellers gang i historierne. Sorø museum havde lavet en bog om stedet, han havde været med i Jeppe på bjerget med Buster Larsen, møllemester, fødslen i stuen osv. osv.

En lille time senere kørte vi afsted med en sej fornemmelse i kroppen. For pokker det var unikt. Inden vi fik startet bilen kom Mølle Børge løbende. Jeg havde glemt mit objektivdæksel inde på et skab. Et fremmedlegeme lader sig ikke sådan glemme når alt stået samme sted 30 år ;-)

Lidt billeder



Flere billeder
http://www.abandon.dk/Moelle%5FBoerge/

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

fantastisk. en oplevelse af de sjældnere!

Simon B Matthiesen sagde ...

Cool. Det er godt nok ikke noget man prøver hver dag.