bloggen er flyttet til URBEX.ABANDON.DK / The blog has moved to URBEX.ABANDON.DK

Sider

Bogen : Urban exploration - på opdagelse i en hemmelig verden

I forbindelse med Fotoudstilling, Valby Kulturhus, august 2009 er der fremstillet en bog med fotos.

Bogen : Urban Exploration - på opdagelse i en hemmelig verden

Vi går på opdagelse i nedlagte fabriksbygninger, forladte huse og finder vejen ned i byens underjordiske tunnelsystemer. Vi er Urban Explorers og bevæbnet med kameraer og en opdagelsesrejsendes nysgerrighed udforsker vi byens gemte og glemte steder.

I fotobogen fremvises fotos fra ture ind i mørke tunneler dybt under jorden, på byens tage og i forladte pragtvillaer som langsomt forfalder. Billederne er indblik i en hemmelig verden og bærer præg af Explorernes interesse for forfaldets æstetik, samtidig med at de har et skær af fotojournalistisk dokumentation fra besøg i en skjult og glemt verden man normalt ikke får indblik i.

Beskueren kan komme med på oplevelse i bygningerne og deres historie og rejse spørgsmål som disse: Hvad skete der med de mennesker, der arbejdede her? Hvilke liv blev levet her? Bogen skal inspirere til at begive sig ud for at opdage byen med nye, nysgerrige øjne som en opdagelsesrejsende i det urbane rum.



Fra abandonforum.dk deltager:
Lusker, Kenny, Zapped, Rødovre Jedi, Ja-Hatten, Mimo, Sylvester, Towerpower, Bacon, ColaZero, Dystop, Shining og Tea

Man kan se bogen den første dag på udstillingen eller bestille et eksemplar for 350kr på nedenstående link. Leveringstiden er 1 måned.

BOGEN ER UDSOLGT OG KAN IKKE LÆNGERE KØBES.

Ingen kommentarer: